donderdag, december 16, 2004

Champagne!

Het bedrijf wordt momenteel recht gehouden door Jos en Hilde, in het nieuwe organigram van Seppe respectievelijk tot verkoops- en personeelsdirecteur gebombardeerd. Jos is na de eerste vergadering onmiddellijk in gang geschoten en heeft in een wip en en een gauw een nieuwe klant vanuit België binnengebracht die werk kon bieden aan een boel telefonisten en bovendien ook wekelijks in cash zouden komen betalen. Tof project echt en bovendien voor het goede doel: bellen om steunpakketten met een paar knuffels te verkopen voor 125 Euro en dit om Crisis Opvangcentra voor verwaarloosde Kinderen te steunen. Alain & Flip, twee barmhartige samaritanen modern style, die zich met hun Call Center in België voor wel 12 van dergelijke organisaties inzetten, kwamen na een noodoproep van Jos dat hier 40 toptelefonisten zonder werk zaten, stante pede op eigen kosten naar Tenerife overgevlogen om ons mede in hun goede werken in te schakelen. Hoeveel geld er dan wel naar het goede doel ging?, vroeg ik op de briefing. Dat wilden ze niet kwijt, zoals het de ware donateur betaamt, die niet pronkt met de sommen die hij schenkt. Ik wou nog vragen of de telefonisten ook hun commissie aan de verwaarloosde kinderen konden afstaan, maar bedacht me. Zoiets vraag je niet, dat doe je gewoon. Seppe was echt in zijn schik: we waren vertrokken. Het gaat goed met Telerife. Leve Jos, leve de verwaarloosde kinderen, leve Alain en Flip. Ik mocht de foto's nemen van de overhandiging der bloemen "Jullie gaan nog in het nieuws komen als onze eerste klant", glunderde hij.
Alain en Flip kondigden nog aan dat we allemaal uitgenodigd werden op een drink in Italiaans restaurant iets verderop. De champagne vloeide rijkelijk. Het orgelpunt van de avond was wel toen Flip een half zoutvat op tafel uitkapte, er een lijn van trok en er zijn maat Alain, die al aardig aangeschoten was, wist toe te verleiden die in één trek binnen te snuiven. Een aardige scheet hebben we gelachen, dat wel.
Gisteren kwam Flip al terug overgevlogen om het eerste cash geld te overhandigen voor de eerste reeks deals die onze telefonisten hadden binnengehaald. Haast te mooi om waar te zijn ...

Geen opmerkingen: