zaterdag, januari 01, 2005

Maak je niet ongerust moederke en een gelukkig nieuwjaar! voor al mijn lezers trouwens, op een paar uitzonderingen na misschien ...

2005 is dus van start gegaan. De laatste dag van 2004 was me wel 't daggetje en ... nachtje. Rond o uur naar cybercafeetje gekomen, ongeveer 2 uur na het telefoontje van Seppe met de melding dat hij mijn appartement ontruimd en het slot veranderd had. Dirk was er dus heengegaan en had daar Seppe, Rosita en Walter P.O.L.S.K.I. aangetroffen, het voltallige directiecomité als het ware, alsook de huisbaas, die met een contract zwaaide dat zou bewijzen dat de huur eind december afliep. Vreemd, heel vreemd! Want als ik mij niet vergis telt december 31 dagen, en op 30 december veranderen ze het slot al. Lezen zij misschien mijn dag boek? Wilden zij misschien mijn feestje verijdelen? Dat feestje was trouwens maar een grapje hoor, maar 't heeft blijkbaar gewerkt! Averrechts misschien, 'k lig godverdomme al een dag eerder buiten, maar 't heeft toch gewerkt. Jeffrey en Inge zullen er ook niet komen wonen, dat weet ik ondertussen ook. Wil Seppe misschien omkoopaffaire verdoezelen ...? Met valsheid in geschrifte, nieuw geantidateerd huurcontract laten opstellen? Zou 't kunnen? Oeioeioei, huisbaas zit dan ook mee in 't complot. Dat het huurcontract in december zou aflopen, dat was wel echt nieuwe informatie, nooit eerder gehoord. Gelukkig heb ik een paar van mijn conversaties met Seppe op minidisc. Grap of geen grap ...?
Staat wel duidelijk te horen dat ik tot eind januari over het appartement kan beschikken. Wat voor kontgedraai zal dit weer teweegbrengen?
Enfin, 't zal voor het gerecht komen, dat is zeker, morgen leg ik klacht neer!
Grappig was wel dat Walter tegen Dirk zei dat hij ook moest oppassen, want hij stond ook vermeld in mijn internetverhaal. Inderdaad, de dag tevoren had ik Dirk vermeld. Ze zijn bij!
Dirk zou nog wel eens meer kunnen opduiken in mijn dag boek, misschien worden we wel een tijdje weggenoten ... voorlopig zijn we in ieder geval huisgenoten. Dus moederke, wees niet ongerust hoor, ik stel het wel.
't is 5u18 nu en mijn cybercafeetje gaat sluiten. Jammer want ik had nog veel te vertellen over vorige nacht, waar ik o.a. Patrick leerde kennen, Kelt, polygloteske waterval, voor een extra stuiver vertolker van Brassens & Brel, landloper en gehuisvest 4 km verder in de grotten van La Galeta met zijn 16 poezen. Ik was welkom en mocht hem daar gerust een tijdje komen vergezellen ...
En nu ... ga ik een danske doen ...


Geen opmerkingen: