woensdag, januari 12, 2005

Seppe is gaan vliegen ... en zit in België momenteel!

't Moet best een druk weekend geweest zijn voor Seppeke, niet alleen is hij elke telefonist hun wettelijk verplichte nomina van deur tot deur gaan betalen, hij is ook nog eens kartonnen dozen aan het buitenslepen geweest uit Zentral Center. En dan, klapperdeklap op de vuurpijl, gaan vliegen ook ... Seppeke zit voorwaar in België momenteel. Zondagavond heeft hij 't vliegtuig genomen, daar zag Krisje hem die Armand kwam afhalen die uit Antwerpen terugkeerde.
De schrik moet er goed ingezeten hebben. Nu snap ik waarom hij niet is komen opdagen. Hij had zijn biezen al gepakt verdomme! 't kan snel gaan?
Er zijn er hier een heleboel niet content, geloof me. Walter P.O.L.S.K.I., zijn rechterhand, was zelfs niet op de hoogte. Seppe wist hem met een fijne smoes zijn sleutel van het bureau nog te ontfutselen, de gluiperd. Niemand kan nog binnen. Er stonden er een pak beteuterd te kijken voor de gesloten deur.
Enfin, Seppeke zit in België, heeft daar waarschijnlijk nog wat zaakjes te regelen, voor zijn grote vertrek naar ... Chili, misschien, met zijn "Chileense hoer" zoals Jeffrey haar steevast noemt?
Zeg Seppeke, heb je daar geen paspoort voor nodig? Heb je aangevraagd al hé, maar nog niet gekregen ook hé. Ga je die hier nog komen ophalen op het consulaat in Tenerife? Of in België misschien ineens fixen?
Heren curatoren, moesten jullie eens een praatje met Seppe willen doen, dan is 't wel het moment. Lezers die eventueel iets meer over Seppeke in Belgenland weten, mogen mij natuurlijk altijd contacteren.
Enfin, al slaagt hij er nog in van 't noordelijk naar 't zuidelijk halfrond over te wippen, denkt hij dan echt dat hij daar rust zal vinden? 'k Wou daar trouwens al een tijdje eens een kijkje gaan nemen.
En plus, ik heb alle tijd van de wereld ...

Geen opmerkingen: